Φυλακές Μαλανδρίνου: Από κινητά μέχρι αλυσοπρίονο έκρυβαν σε ραπτομηχανή

Φυλακές Μαλανδρίνου: Από κινητά μέχρι αλυσοπρίονο έκρυβαν σε ραπτομηχανή

Στη σύλληψη ενός αλλοδαπού, ο οποίος μετέφερε ραπτομηχανή στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Μαλανδρίνου Φωκίδας, στην οποία είχε κρύψει κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα, προχώρησαν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., κατασχέθηκαν 26 κινητά τηλέφωνα, 50 κάρτες SIM, 30 φορτιστές κινητών τηλεφώνων, λάμα από σιδηροπρίονο, συσκευές αναμετάδοσης σήματος WIFI κ.ά. Επιπλέον, συνελήφθη αλλοδαπός κρατούμενος, υπεύθυνος του ραφείου του Καταστήματος Κράτησης.

Στο πλαίσιο έρευνας που πραγματοποιήθηκε από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Μαλανδρίνου Φωκίδας, Τύπου Β', σε ραπτομηχανή που είχε μεταφέρει νωρίτερα σε αυτό, 34χρονος αλλοδαπός, βρέθηκαν μεταξύ άλλων, επιμελώς κρυμμένα στο εσωτερικό αυτής και κατασχέθηκαν:

26 κινητά τηλέφωνα & 50 κάρτες SIM,

30 φορτιστές κινητών τηλεφώνων & πληθώρα παρελκομένων αυτών (καλώδια USB – ακουστικά – προσόψεις - μπαταρίες),
λάμα από αλυσοπρίονο, μήκους 30 εκατοστών και

4 συσκευές αναμετάδοσης σήματος WiFi.

Από την περαιτέρω έρευνα που διεξήγαγε το Αστυνομικό Τμήμα Δωρίδας, εντοπίσθηκε σε περιοχή της Αττικής και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, ο 34χρονος, ο οποίος ήταν πρώην κρατούμενος στο Κατάστημα Κράτησης Μαλανδρίνου, ενώ πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί από το Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού.

Επιπλέον, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δωρίδας Φωκίδας, συνελήφθη και ο υπεύθυνος του ραφείου του Καταστήματος Κράτησης Μαλανδρίνου, 38χρονος αλλοδαπός κρατούμενος, ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Δωρίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άμφισσας.



via Ειδήσεις τώρα https://ift.tt/34JfBKe
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη