Κλειστά τα σχολεία και τα νηπιαγωγεία αύριο Τετάρτη σε Σπάτα, Αρτέμιδα και Χαλκίδα

photo: Eurokinissi

Κλειστά θα είναι τα σχολεία αύριο Τετάρτη 27 Νοεμβρίου σε Χαλκίδα, Σπάτα και Αρτέμιδα λόγω των εκλογών για την ανάδειξη νέων Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία στα Σπάτα και την Αρτέμιδα την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 καθώς θα πραγματοποιηθεί η τακτική Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης "Αλέξανδρος Δελμούζος".

Δεν θα λειτουργήσουν λοιπόν τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία όλων των περιοχών που οι εκπαιδευτικοί είναι μέλη του Συλλόγου, ενώ η γενική συνέλευση των εκπαιδευτικών θα πραγματοποιηθεί στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης.

Εκλογές πραγματοποιούνται στο Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας, την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και αντιπροσώπων για το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ.

Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο του 13ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας, από την 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα. Θα προηγηθεί η Γενική Συνέλευση, με τον απολογισμό του απερχόμενου Δ.Σ.



via Ειδήσεις - Ειδήσεις | Dikaiologitika News https://ift.tt/2QZ3pkZ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη