Στη Χαλκίδα για τον τίτλο «Masters Juniors» η Χρυσή Σμυρίδου

Στη Χαλκίδα για τον τίτλο «Masters Juniors» η Χρυσή Σμυρίδου

Τον τίτλο «Masters Juniors» θα διεκδικήσει από σήμερα Παρασκευή 8 έως τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου στους αγώνες που θα γίνουν  στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Χαλκίδας η Σερραία αθλήτρια Χρυσή Σμυρίδου.

Στο πρωτάθλημα, το οποίο αποτελεί την κορυφαία διοργάνωση της ΕΦΟΑ, θα πάρουν μέρος οι οκτώ καλύτεροι αθλητές-αθλήτριες στις κατηγορίες: Αγόρια 12-14-16-18 ετών και κορίτσια 12-14-16-18 ετών. O προπονητής της νεαρής ταλαντούχας αθλήτριας Δημήτρης Τσολάκης μιλώντας στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών εξέφρασε την αισιοδοξία του για την παρουσία της Χρυσής Σμυρίδου στους αγώνες.

Ο Δημήτρης Τσολάκης είπε στην ΕΡΤ Σερρών: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο για το Σερραϊκό τένις. Η Χρυσή βρίσκεται στο Νο 4 της Πανελλήνιας κατάταξης στην κατηγορία των 12 ετών κι έτσι είναι μέσα στις οκτώ πρώτες που προκρίθηκαν σε αυτήν τη διοργάνωση, η οποία είναι γιορτή για το Ελληνικό τένις κι εκεί θα διεκδικήσουμε τον τίτλο «Master». Η πρόκριση είναι από μόνη της πολύ μεγάλη επιτυχία για ένα παιδί από την περιφέρεια που δεν έχει τη στήριξη από χορηγούς που έχουν οι αθλητές από Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Για αυτό είναι μεγάλη υπόθεση η πρόκριση της και η παρουσία της σε αυτή τη διοργάνωση. Αλήθεια πιστεύω ότι η Χρυσή μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο γιατί είναι μια αθλήτρια που δουλεύει πάρα πολύ σκληρά. Πάμε στη Χαλκίδα με την πίστη για το καλύτερο. Η Χρυσή έχει πάρει μέρος σε Ευρωπαϊκά τουρνουά κι έχει διακρίσεις στην καριέρα της, μια πρώτη θέση σε Ευρωπαϊκό που είχε γίνει στην Πτολεμαΐδα, 3η θέση σε ανάλογη διοργάνωση στα Τίρανα και μια οχτάδα στη Βουλγαρία. Αξίζει να πούμε ότι η Χρυσή είναι και πολύ καλή μαθήτρια στο σχολείο».

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2K43qQh
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη