Προανακριτική για Novartis: Προσήλθαν Πολάκης - Τζανακόπουλος και αναβλήθηκε η συνεδρίαση

Προανακριτική για Novartis: Προσήλθαν Πολάκης - Τζανακόπουλος και αναβλήθηκε η συνεδρίαση

Αναβλήθηκε η σημερινή συνεδρίαση της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προς διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης στην υπόθεση Παπαγγελόπουλου, καθώς οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης και Δημήτρης Τζανακόπουλος αρνήθηκαν να εξέλθουν από την αίθουσα 150 του κοινοβουλίου.

Βουλευτές της ΝΔ δήλωσαν ότι αποχωρούν από την αίθουσα με το σκεπτικό ότι η σύνθεση δεν ήταν νόμιμη και η διαδικασία θα έπασχε από ακυρότητα.Στην ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή προς διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης στην υπόθεση Παπαγγελόπουλου, προσήλθαν πριν από λίγο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης και Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Έξω από την αίθουσα 150, που συνεδριάζει η επιτροπή, στον α' όροφο του κτιρίου του κοινοβουλίου παραβρίσκεται και η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη. Η συνεδρίαση, έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ.



via Ειδήσεις τώρα - Dikaiologitika News - Dikaiologitika News https://ift.tt/2NoHIbJ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη