Οίκοι αξιολόγησης: Εφικτή η επιστροφή της Ελλάδας στην κανονικότητα – Τα επόμενα βήματα του οικονομικού επιτελείου (video)

Οίκοι αξιολόγησης: Εφικτή η επιστροφή της Ελλάδας στην κανονικότητα – Τα επόμενα βήματα του οικονομικού επιτελείου (video)

Ως προπομπός για μία νέα αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας εκτιμάται η χθεσινή αναβάθμιση των συστημικών τραπεζών από την Standard & Poor's. Οι οίκοι αξιολόγησης θεωρούν πως είναι εφικτή η επιστροφή της Ελλάδας στην κανονικότητα των χωρών της Ευρωζώνης τους επόμενους 18 μήνες. Στις δυνατότητες και στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, με έμφαση στην καθημερινότητα του φορολογούμενου, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο υπουργός Οικονομικών άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής αναδρομικών στους συνταξιούχους ακόμη και εντός του 2019, προανήγγειλε δέσμη κινήτρων συλλογής αποδείξεων για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις και δεν απέκλεισε την παράταση του υφιστάμενου πλαισίου προστασίας της πρώτης κατοικίας και μετά το Δεκέμβριο.

Πηγή: ΕΡΤ1

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2CviDpj
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη