Your post could be reaching more people

Δοκιμάστε να προωθήσετε τη δημοσίευσή σας για να προσεγγίσετε περισσότερα άτομα.  ‌
Header
Προσεγγίστε περισσότερα άτομα
Διαχειριστές άλλων Σελίδων προωθούν δημοσιεύσεις παρόμοιες με τις δικές σας, προκειμένου να προσεγγίσουν περισσότερα άτομα. Δοκιμάστε να προωθήσετε τη δημοσίευση ""Στις 9 Αυγούστου 480 π.Χ. θεωρείται ως η επικρατέσ..."", ώστε να τη δουν περισσότερα άτομα.
Προώθηση δημοσίευσης
profile-pic
Θερμοπύλες
Δημοσιεύτηκε από Καλύτερη Λαμία8 Νοεμβρίου στις 7:04 μ.μ.
Στις 9 Αυγούστου 480 π.Χ. θεωρείται ως η επικρατέστερη ημερομηνία για την επική Μάχη των Θερμοπυλών, όπου οι τρομακτικώς υποδεέστερες αριθμητικώς ελληνικές δυνάμεις, υπό τον Βασιλέα της Σπάρτης Λεωνίδα, αντέταξαν τρομερή αλλά άπελπι αντίσταση κατά των Περσών του Ξέρξη στο εξαιρετικώς στενό – τότε – σημείο των Θερμοπυλών. Πολλοί είναι αυτοί που θέτουν ως ημερομηνία της μάχης τον Σεπτέμβριο, αλλά νεότερες μελέτες ιστορικών την τοποθετούν στις 9 Αυγούστου το τέλος της καθώς θα ήταν πρακτικώς αδύνατο μία τέτοια στρατιά, όπως η περσική, να κινηθεί από της Θερμοπύλες στην Αττική, να κάψει την Αθήνα και οι μεν Αθηναίοι να έχουν καταφύγει στα νησιά του Σαρωνικού, ο δε στόλος να έχει συγκεντρωθεί στη Σαλαμίνα και όλα αυτά εντός ενός 10ημέρου περίπου. Έτσι έχουμε καταλήξει να θεωρούμε ότι η Μάχη των Θερμοπυλών πραγματοποιήθηκε στις αρχές Αυγούστου (7-9 του μηνός).
Post Image
Προώθηση δημοσίευσης
Image
Μάθετε περισσότερα
Image
Το email αυτό στάλθηκε στη διεύθυνση kaliterilamia@gmail.com. Μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας ή να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαφήμιση.
footer
Facebook Ireland Ltd., Attention: Community Operations, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Ireland

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη