Λαμία: Εορτή Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή και Εγκαίνια του Γραφείου Εθελοντών Υγείας & Κοινωνικής Φροντίδας του Γ.Ν. Λαμίας το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου


Εορτή Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή  και Εγκαίνια του Γραφείου Εθελοντών Υγείας & Κοινωνικής Φροντίδας του Γ.Ν.Λαμίας Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019, στις 11.00 το πρωί.

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019, στις 11.00 π.μ. στο ισόγειο του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, θα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή και θα εγκαινιάσουμε την λειτουργία του Γραφείου Εθελοντών Υγείας & Κοινωνικής Φροντίδας του Νοσοκομείου μας, με ομιλίες για τον Εθελοντισμό και την πορεία της λειτουργίας του Μητρώου Εθελοντών μας, βραβεύσεις και άλλες δράσεις.

Η λειτουργία του Γραφείου Εθελοντών Υγείας & Κοινωνικής Φροντίδας, που πλέον θα βρίσκεται στο ισόγειο του Νοσοκομείου, κρίθηκε απαραίτητη για την διαχείριση και τον συντονισμό των 190 εθελοντών, οι οποίοι από το 2018 και έως σήμερα, έχουν εγγραφεί στο Μητρώο Εθελοντών και Εθελοντικών Ομάδων του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και προσφέρουν καθημερινά τις εθελοντικές τους υπηρεσίες σε όλους τους τομείς Εθελοντικής δραστηριότητας του Μητρώου μας.

Το Μητρώο Εθελοντών και Εθελοντικών Ομάδων Υγείας & Κοινωνικής Φροντίδας του Γ.Ν.Λαμίας 
υλοποιείται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3868 (ΦΕΚ Α΄ 129/2010 άρθρ. 11-12 )

Στοιχεία επικοινωνίας (Επιτροπή Διαχείρισης & Αξιολόγησης Εθελοντών του Γ.Ν. Λαμίας)
22313 56160, Υφαντή Θεανώ (ΤΕ Επισκέπτρια Υγείας - Τμήμα Αιμοδοσίας)
22313 56169, Παπαχρήστος Χρήστος (Πρ/νος Αυτοτελούς Τμήματος Ελέγχου, Ποιότητας & Έρευνας & Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης)

Πληροφορίες για τον Εθελοντισμό στο Νοσοκομείο μας:
Ιστότοπος Γ.Ν.Λαμίας: http://www.hosplam.gr
email: ethelonhosplam@gmail.com
Facebook (Σελίδα): Εθελοντές Υγείας Γ.Ν.Λαμίας
Instagram @ Lh_healthvolunteers
Νεότερη Παλαιότερη