Στο τιμόνι των Αθλητικών Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά ο Δωριέας κ. Κωνσταντίνος Χαλιορής

Στο τιμόνι των Αθλητικών Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά, τοποθετήθηκε ο Δωριέας Κωνσταντίνος Χαλιορής… την ώρα που ξεκινάει η μεγαλύτερη επένδυση στην Ελλάδα, στο Ελληνικό. Μετά από προσωπική πρόταση του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τη σύμφωνη γνώμη της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, Πρόεδρος στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά (ΕΑΚΝ) τοποθετήθηκε ο δικός μας Δωριέας Κωνσταντίνος Χαλιορής. 

Το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά εγκαινιάσθηκε και παραδόθηκε για χρήση τον Αύγουστο του 1961 από τον τότε Πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή και σήμερα αποτελεί τη μεγαλύτερη αθλητική εγκατάσταση στη χώρα.
Διαθέτει 7 κλειστά προπονητήρια για Καλοθοσφαίριση, Πάλη, Πυγμαχία, Τζούντο, Ενόργανη και Ρυθμική Γυμναστική, Στίβου και Άρσης Βαρών, 3 ανοιχτά προπονητήρια όπως γήπεδο Χόκεϋ, γήπεδο Στίβου και γήπεδο Ρίψεων καθώς και ένα κλειστό καταδυτήριο Ολυμπιακών προδιαγραφών.
Το συνολικό εμβαδόν των παραπάνω εγκαταστάσεων είναι 14.000 τμ  (συμπεριλαμβανομένων των εξήντα καινούργιων ξενώνων δυναμικότητας 100 κλινών αλλά και της ανακατασκευής των υπαρχόντων δωματίων που δημιούργησαν ένα συγκρότημα κατοικιών από 98 δίκλινα δωμάτια και 13 σουιτών) και βρίσκονται εντός του οικοπέδου του παλαιού αεροδρομίου του Ελληνικού που προορίζεται να πραγματοποιηθεί η κολοσσιαία επένδυση των 8 δις. ευρώ από την LAMDADEVELOPMENT του ομίλου Λάτση.  Ο Κωνσταντίνος Χαλιορής θα κλιθεί να διοικήσει έναν οργανισμό 300 και πλέον εργαζομένων με τη διαδικασία μετεγκατάστασης των αθλητικών εγκαταστάσεων και τις συζητήσεις με τη LAMDA DEVELOPMENT να φαντάζουν ένα «σταυρόλεξο» για δύσκολους λύτες. Είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρει και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του. Πηγή https://doridanews.gr 


via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/2DN4zId
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη