Η Νίνα Λοτσάρη αποκάλυψε την ηλικία της και… τις πλαστικές επεμβάσεις της - ΒΙΝΤΕΟ

Η Νίνα Λοτσάρη λέει την ηλικία της στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» αλλά μιλά και για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

«Έχω πάρει απόφαση από κούνια ότι είμαι τραγουδίστρια – ηθοποιός – χορεύτρια – περφόμερ. Παλαιότερα μου έλεγαν ότι έχω κάνει παντού πλαστικές και ότι δεν γεννήθηκα έτσι, γεννήθηκα κάπως αλλιώς».

"Έχω πειράξει λίγο τη μύτη μου, τίποτα άλλο. Δυστυχώς ή ευτυχώς μου έδωσε μια γονιδιακή υπερβολή ο θεός. Όταν ήμουν μικρή είχα έντονα μήλα και δεν τα ήθελα και μου έλεγαν για τα χείλη μου ότι είμαι σαν παπί".

«Προχωρούσα στο δρόμο, ήταν μια ουρά από αυτοκίνητα, με φλέρταρε κάποιος κι έγινε καραμπόλα. Με έχει πετάξει άνδρας από το αυτοκίνητο από τη ζήλια του. Ζήλευε και τον ίσκιο μου. Δεν έχω υπάρξει άπιστη στις σχέσεις μου, σε απλό φλερτ, ναι. Πολύ πιθανό να με έχουν απατήσει»

Και δεν δίστασε να τονίσει: «Με φλέρταρε ένας γιατρός και όταν είδε ότι δεν ανταποκρίνομαι στο φλερτ του, μου χάραξε το αυτοκίνητο. Εννοείται ότι λέω την ηλικία μου, είμαι 45 και γουστάρω πολύ».

Πηγή: gossip-tv.grvia Press24.gr https://ift.tt/2rNdQx9
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.