Άννα και Τέα Πρέλεβιτς στην Αράχωβα. Και ο Βασίλης Κων/νου στην βασίλισσα του χειμώνα.





Η Άννα Πρέλεβιτς,  έκανε μία πολύ μικρή και γρήγορη απόδραση μαζί με την αδερφή της Τέα στην Αράχωβα. Αυτές τις ημέρες ξεκουράζεται από την εκπομπή και έτσι αποφάσισε με την παρέα της να εκμεταλλευτούν την πτώση της θερμοκρασίας και να βρεθούν σε έναν από τους πιο ωραίους προορισμούς της χώρας. 

Ας επικεντρωθούμε όμως αλλού. Στις ικανότητες της Άννας στο πατινάζ. Οκ, και της αδερφής της αλλά ειδικά εκείνη μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Θα μπορούσε να είναι ακόμη και επαγγελματίας και να τη βλέπαμε σε αγώνες του εξωτερικού. Μήπως να το ξανασκεφτεί;











https://www.queen.gr/juicy/juicy-news/story/189065/tora-ontos-i-anna-prelevits-kanei-patinaz-kapos-etsi
=============================================

Βασίλης Κωνσταντίνου: Βόλτα στην Αράχωβα

Ο παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού βρέθηκε για λίγες ημέρες  ξεκούρασης στην Αράχωβα, τον προηγούμενο μήνα. 





Στην βασίλισσα  του χειμώνα βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες ο άλλοτε διεθνής τερματοφύλακας του Παναθηναικού, που είχε διατελέσει και πρόεδρος των πρασίνων από τον Σεπτέμβριο του 2017 εως και τον Φεβρουάριο του 2019, Βασίλης Κωνσταντίνου.


Ο κ. Κωνσταντίνου συνοδευόμενος από τη σύζυγό του περπάτησε στην Αράχωβα και απόλαυσε τον καλό καιρό. Ο φωτογραφικός φακός του zox τον απαθανάτισε την ώρα που κατευθυνόταν για καφέ ενώ μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο. Χαμογελαστός και ευδιάθετος όπως φαίνεται στις φωτογραφίες ο κ. Κωνσταντίνου έχει αφήσει πίσω του τις ημέρες της μεγάλης πίεσης και ευθύνης που είχε από την προεδρική θέση που κατείχε στον Παναθηναικό.
Διαβάστε περισσότερα »

via e-hani https://ift.tt/33U1CR2
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη