Εξάρχεια: Βανδαλισμοί ξανά στην πλατεία - Απειλητικά συνθήματα κατά Μπακογιάννη

Εξάρχεια: Βανδαλισμοί ξανά στην πλατεία - Απειλητικά συνθήματα κατά Μπακογιάννη

Απειλητικά συνθήματα κατά του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, έγραψαν με κόκκινη μπογιά άγνωστοι στο άγαλμα στην πλατεία Εξαρχείων. Έγραψαν «Δήμαρχε το '89 έγινε μισή δουλειά» με κόκκινη μπογιά.

Με απειλητικά συνθήματα κατά του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, βανδάλισαν με κόκκινη μπογιά άγνωστοι στο άγαλμα στην πλατεία Εξαρχείων. Έγραψαν «Δήμαρχε το '89 έγινε μισή δουλειά» με κόκκινη μπογιά πάνω στα μάρμαρα.

Το μήνυμα αποτελεί απειλή προς τον νέο δήμαρχο της πόλης, αφού ο πατέρας του Παύλος Μπακογιάννης είχε δολοφονηθεί το 1989 από την τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη».

Τα μάρμαρα είχαν μπει μόλις πριν από λίγες ημέρες από τα συνεργεία του Δήμου στο άγαλμα στο κέντρο της πλατείας, ώστε να επανέλθει στην μορφή που είχε πριν βανδαλιστεί.

Οι υπηρεσίες του Δήμου αναμένεται ότι θα αποκαθιστούν τις ζημιές κάθε φορά, όπως σημείωσε πρόσφατα ο δήμαρχος, προκειμένου να διατηρείται η πλατεία καθαρή.

Ο προ τριημέρου καθαρισμός της πλατείας

Στην πλατεία Εξαρχείων τοποθετήθηκαν νέα μάρμαρα στο άγαλμα, αντικαταστάθηκαν σπασμένες λάμπες για να αποκατασταθεί ο φωτισμός, ενώ τοποθετήθηκε και εορταστικός φωτισμός όπως γίνεται σε πολλά σημεία της πόλης αυτές τις ημέρες.

«Για τον δήμο της Αθήνας, η πλατεία των Εξαρχείων, είναι στην καθημερινή ατζέντα, όπως κάθε άλλη πλατεία της πόλης», είχε αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

«Είναι ακόμη μία πλατεία που χρειάζεται καθαριότητα, επισκευές, φωτισμό και περιποίηση στο πράσινό της. Αυτό κάναμε και σήμερα, όπως το κάναμε και πριν από μερικές εβδομάδες και όπως θα το κάνουμε συνέχεια», σημειώνει ο δήμαρχος και προσθέτει: «Από σήμερα αποκτά και γιορτινή μορφή με ανάλογο φωτισμό. Σε μία διαρκή και αδιάκοπη παρουσία των υπηρεσιών σε κάθε γωνιά της πρωτεύουσας».

{gallery}exarxeia_plateia{/gallery}



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2OZYhKG
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη