-->

Δήμος Θηβαίων: Σε εξέλιξη τα έντονα καιρικά φαινόμενα, επί τω έργω τα μηχανήματα αποχιονισμού


Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έντονα καιρικά φαινόμενα σε όλο τον Καλλικρατικό Δήμο Θηβαίων, με έντονες χιονοπτώσεις κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Πλαταιών και ιδιαίτερα στην Κοινότητα Πλαταιών αλλά και στις Κοινότητες Βαγίων και Αμπελοχωρίου, όπου χρειάστηκε στην τελευταία να επέμβει και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να μεταφέρει ασθενή στο Νοσοκομείο.


Χωρίς ρεύμα αυτή τη στιγμή είναι οι κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Θίσβης (Ξηρονομή, Δομβραίνα, Ελλοπία, Χώστια και οι παραλιακοί οικισμοί) και η Κοινότητα Αμπελοχωρίου.

Τα μηχανήματα ( αλατιέρες, γκρέιντερ, JCB, τσάπες) και το προσωπικό του Δήμου βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα και επιχειρούν ανά διαστήματα σε όλο τον Καλλικρατικό Δήμο Θηβαίων, όπου υπάρχει ανάγκη. Ο Δήμος Θηβαίων έχει προμηθευτεί ήδη 90 τόνους αλάτι και αναμένει άλλους 60.

Το οδικό δίκτυο του Δήμου Θηβαίων είναι ανοιχτό, ωστόσο επειδή αναμένεται επιδείνωση των έντονων καιρικών φαινομένων , παρακαλούνται οι οδηγοί να περιορίσουν στο ελάχιστο τις μετακινήσεις και να κινούνται με τα οχήματά τους ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ έκτακτες περιπτώσεις και ΜΟΝΟ με αντιολισθητικές αλυσίδες καθώς υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος.

Χρήσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας :

Τηλέφωνα Δήμου Θηβαίων : 2262350627, 652 & 2262-0-29250 (γραφείο Δημάρχου), 2262350690 και 6976112339 (τμήμα πολιτικής προστασίας), 2262350600, 601 ( τηλεφωνικό κέντρο),

Αστυνομία – Τροχαία : 100

Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199

Νοσοκομείο Θηβών : 2262350100

ΕΚΑΒ: 166

Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης: 112

 

Δείτε εδώ τα μέτρα αυτοπροστασίας από έντονα καιρικά φαινόμενα




via ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/2Q7PMit
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->