Πέθαναν πιασμένοι χέρι-χέρι - Αδίστακτοι ληστές σκότωσαν ζευγάρι ενώ έκανε σεξ στο αυτοκίνητό του - ΦΩΤΟ

Ένα ζευγάρι πέθανε πιασμένο χέρι χέρι όταν ληστές τους διέκοψαν ενώ έκαναν σεξ μέσα στο αυτοκίνητο, τους πυροβόλησαν και τους έθαψαν ζωντανούς ώστε να τους κλέψουν το αυτοκίνητο.

Ο Γκενάντι Αντρέεφ, 39 ετών, και ο συνεργός του Ρούσλαν Κλεμεντσούκ 36 ετών, έστησαν ενέδρα στους δύο εραστές σε δάσος κοντά σε χωριό στην κεντρική Ουκρανία. Ο 44χρονος επιχειρηματίας Γιούρι Μπεζνιστσένκο και η αγαπημένη του Άλα Βίτριακ, 40 ετών, σύχναζαν στο δάσος όπου περνούσαν χρόνο μαζί.

Οι εγκληματίες ήξερες τις ημέρες που το ζευγάρι έκλεινε τα ραντεβού του που ήταν καθορισμένα σε συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας. Έτσι τον Ιούνιο του 2016, όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο, οι δύο δράστες έστησαν ενέδρα στους δύο εραστές και τους επιτέθηκαν ενώ έκαναν σεξ μέσα στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τις αναφορές ο Αντρέεφ πυροβόλησε τον άνδρα στο κεφάλι και απαίτησε από τη γυναίκα να του δώσει α χρυσά κοσμήματά της. Όταν το έκανε την πυροβόλησε και εκείνη στο κεφάλι. Φέρεται εκείνη τη στιγμή να ήταν και οι δύο ζωντανοί και να ψυχορραγούσαν. Στη συνέχεια οι άνδρες έθαψαν το ζευγάρι στο δάσος.

Η ουκρανική αστυνομία έκανε πέντε ώρες για να ξεθάψει το ζευγάρι έναν χρόνο μετά.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας οι δύο δράστες πυροβόλησαν τα θύματά τους και τα έθαψαν. Ήταν ακόμη ζωντανά. Πέθαναν κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου. Στη συνέχεια ο Αντρέεφ έκλεψε το αυτοκίνητο του επιχειρηματία και το έκρυψε στο γκαράζ του. Έναν χρόνο μετά προσπάθησε να πουλήσει κομμάτια του στο διαδίκτυο και εντοπίστηκε από την αστυνομία.

Στο γκαράζ βρέθηκαν κομμάτια από το αυτοκίνητο όπως και το όπλο με το οποίο είχαν εκτελέσει το ζευγάρι.

Ο δράστης τελικά έδειξε στους αξιωματικούς το σημείο όπου μαζί με τον συνεργό του είχαν θάψει τα θύματα. Στις 2 Δεκεμβρίου ο Αντρέεφ που είχε καταδικαστεί φυλακίστηκε σε ισόβια και ο συνεργός του σε 12 χρόνια κάθειρξη.

Πηγή: Daily Mail



via Press24.gr https://ift.tt/2sTVbQT
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη