Δόξα Κάτω Καμήλας: «Φωνάζει» για τη διαιτησία στην ήττα στη Δράμα

Δόξα Κάτω Καμήλας: «Φωνάζει» για τη διαιτησία στην ήττα στη Δράμα

Στη Δράμα σταμάτησε το νικηφόρο σερί της Δόξας Κάτω Καμήλας μετά την ήττα με 1-0 από τον Πανδραμαϊκό για την 12η αγωνιστική της Γ εθνικής.

Οι «ασπρόμαυροι» πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση αλλά όπως λένε είχαν να αντιμετωπίσουν μια κακή διαιτησία (του Χρ. Καρακελέ από την Καβάλα). «Ήταν η χειρότερη διαιτησία που είδαμε στο φετινό πρωτάθλημα» είπαν στην ΕΡΤ Σερρών ο προπονητής Μίλτος Δουλγέρης και οι παίκτες της Δόξας που διαμαρτύρονται για δύο περιπτώσεις πέναλτι στον Φώτη Κωνσταντίνου και μια μη αποβολή παίκτη των γηπεδούχων.

Ο Πανδραμαϊκός που παρουσιάζεται ιδιαίτερα αξιόμαχος στο φετινό πρωτάθλημα πήρε τη νίκη με γκολ του πρώτου σκόρερ του ομίλου Γιώργου Μπερούκα (έφτασε τα δέκα γκολ) στο 17ο με κεφαλιά μετά από σέντρα του Διαμαντίδη. Ο 30χρονος επιθετικός είχε και δοκάρι στο 48ο ενώ στα τελευταία λεπτά η Δόξα Κάτω Καμήλας ανέβασε την απόδοση της, έπαιξε επιθετικά, ρίσκαρε και πίεσε για την ισοφάριση με μεγαλύτερη ευκαιρία στο 61ο όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μίνγκα, ο Κωνσταντίνου έκανε την κεφαλιά αλλά ο η μπάλα πέρασε άουτ.

Η Δόξα που αγωνίστηκε χωρίς τον τιμωρημένο Γιώργο Σιάκκα αγωνίστηκε και χωρίς τον Σωκράτη Αηδονίδη που τραυματίστηκε την τελευταία προπόνηση της ομάδας. Στα θετικά η επανεμφάνιση του Θωμά Μακούση που προερχόταν από τραυματισμό κι έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου η Δόξα Κάτω Καμήλας θα υποδεχθεί την Κυριακή στο γήπεδο της ομόνοιας τον Ορφέα Ξάνθης.

Πανδραμαϊκός (Καζεπίδης): Κιουμουρτζής(46' Παγκάκης), Κεχαγιάς, Βασιλειάδης(74' Κονταξής), Παυλίδης, Αϊβάζης, Βραμέντζαλης, Αχαλινόπουλος(80' Γιαννίκης), Αθανασιάδης(71' Τσελεμπής), Μπελμάνη, Διαμαντίδης, Μπερούκας.

Δόξα Κάτω Καμήλας (Δουλγέρης): Σαββίδης, Παπανικολάου, Τσομαχασβίλη, Τσουμχάη(84' Μακούσης), Ζάντσιος, Μπίλης(74 Σαρέγκος), Μπονέρης(55΄Γεράκης), Κεχαγιάς, Κωνσταντινου, Μίγκας, Παπαδόπουλος.

 

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/355VVRn
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη