Εύα Λονγκόρια: Βάπτισε την κόρη του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ - ΦΩΤΟ

Με τον πιο γλυκό και τρυφερό τρόπο σφράγισαν την πολύχρονη φιλία τους η Εύα Λονγκόρια και η Βικτόρια Μπέκαμ καθώς η γνωστή ηθοποιός έγινε νονά της 8χρονης κόρης της διάσημης τραγουδίστριας και σχεδιάστριας μόδας.

Η 8χρονη Χάρπερ Σέβεν, μαζί με τον 14χρονο αδελφό της Κρουζ, βαφτίστηκαν πριν από λίγες μέρες στην Holy Trinity Church στο Λονδίνο και φυσικά νονά της Χάρπερ ήταν η Εύα Λονγκόρια που της έχει μεγάλη αδυναμία.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι στο Soho Farmhouse, με εκλεκτούς καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν μεγάλα ονόματα της διεθνούς showbiz, όπως ο Guy Ritchie, ο Phil Neville, ο Marc Anthony και πολλοί ακόμη.

Μια βδομάδα μετά τη βάπτιση, η Βικτόρια Μπέκαμ ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με την κόρη της και την πνευματική της μητέρα γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πριν μια εβδομάδα γιορτάσαμε την πιο μαγική βάφτιση του Κρουζ και της Χάρπερ Σέβεν. Η Εύα Λονγκόρια είναι η πιο καλή νονά. Φιλιά σε εκείνη και τον γιο της Σάντι. Σας αγαπάμε πολύ».

Αμέσως μετά, η Εύα Λονγκόρια αναδημοσίευσε την ανάρτηση της Βικτόρια δηλώνοντας ευλογημένη που έγινε μέλος της οικογένειας της φίλης.



via Press24.gr https://ift.tt/36bFUdc
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη