Το συγκινητικό μήνυμα Μητσοτάκη για το θάνατο του πρώην βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Δεικτάκη

Το συγκινητικό μήνυμα Μητσοτάκη για το θάνατο του πρώην βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Δεικτάκη

Το «αντίο» του Κυριάκου Μητσοτάκη στον πρώην βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Δεικτάκη που χθες υπέστη ανακοπή ενώ ήταν στο γήπεδο για τον αγώνα ΟΦΗ-ΑΕΚ. Τι έγραψε ο πρωθυπουργός στο twitter.

Σεμνό και συνεπή αγωνιστή που προσέφερε πολλά στην παράταξη και τον τόπο του χαρακτηρίζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τον πρώην βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Δεικτάκη, ο οποίος έχασε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Υπέστη ανακοπή χθες στο γήπεδο του ΟΦΗ ενώ παρακολουθούσε από τις κερκίδες τον αγώνα με την ΑΕΚ.

«Ο Γιώργος Δεικτάκης υπήρξε φίλος και συνάδελφός μου στη Βουλή. Ηταν ένας σεμνός και συνεπής αγωνιστής και προσέφερε πολλά στην παράταξη και στον τόπο του, την πολυαγαπημένη του Κρήτη. Θα τον θυμόμαστε πάντα με σεβασμό και εκτίμηση. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του» αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2P1TeJB
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη