Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων στη Τοπική Κοινότητα Ορχομενού - Την Κυριακή η φωταγώγηση του δέντρου στην Πλατεία Ηρώων

Την έγκριση διοργάνωσης των εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα 2019 που θα λάβουν μέρος στον Δήμο Ορχομενού - Τοπική Κοινότητα Ορχομενού ενέγκρινε ομόφωνα το ΔΣ τ(https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%9F5%CE%A9%CE%A9%CE%9E6-%CE%A5%CE%9B%CE%91?inline=true ως εξής: 
– Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 : Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κεντρική Πλατεία Ορχομενού με συνοδεία της παιδικής χορωδίας του Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού και συμμετοχή του παιδικού χορευτικού. 
–Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 : Παιδική θεατρική παράσταση «Τα Χριστούγεννα της κυρίας Κρίσης» από την παιδική θεατρική ομάδα του Συλλόγου «Άσκηση- Ψυχαγωγία-Υγεία», στο Πολιτιστικό Κέντρο Ορχομενού. 
– Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 :Παρουσίαση βιβλίου με τίτλο «Αναζητώντας Ελπίδα» της Βασιλικής Αλαφογιάννη στο Πολιτιστικό Κέντρο Ορχομενού και έκθεση χειροποίητων δημιουργιών από τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Ορχομενού «Νεφέλη» στο Πολιτιστικό Κέντρο Ορχομενού. 
–Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 : Αφήγηση χριστουγεννιάτικων παραμυθιών, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ορχομενού, από το σύλλογο «Οιπότες του θεάτρου» με τη συμμετοχή της παιδικής χορωδίας του Συλλόγου «Άσκηση- Ψυχαγωγία-Υγεία».
 –Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019:  Παιδική θεατρική παράσταση «Ήτανε μια φορά»» στο Πολιτιστικό Κέντρο Ορχομενού ,από τα παιδιά του Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού. 
– Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019 : Εκδήλωση απονομής επαίνων στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Ορχομενού στους μαθητές που εισήχθησαν με επιτυχία στις πανελλήνιες εισαγωγικές εξετάσεις στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση. 
–Κυριακή 29 Δεκεμβρίου:  Χριστουγεννιάτικα δρώμενα για παιδιά και μεγάλους στην Κεντρική Πλατεία Ορχομενού , από το Σύλλογο Γυναικών Ορχομενού «Νεφέλη» με τη συμμετοχή του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου «Μινύες» .
 – Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019 : Παρουσίαση του εθίμου του Χριστόψωμου , με αφηγήσεις – χορούς –κάλαντα ,από το σύλλογο «Άσκηση Ψυχαγωγία-Υγεία», στην Κεντρική Πλατεία Ορχομενού. 

Για την διενέργεια των ανωτέρω εκδηλώσεων και των υπηρεσιών συνολικού ποσού 1.000,00 € σε βάρος του Κ.Α. 02.15.6474.0000 με τίτλο: « Έξοδα λοιπών παρεμφερών δραστηριοτήτων» , απαιτείται ηχητική και φωτιστική κάλυψη που αναλύονται ως εξής: 
1). Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κεντρική Πλατεία Ορχομενού με συνοδεία της παιδικής χορωδίας του Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού και συμμετοχή του παιδικού χορευτικού, ποσού 250,00€ με Φ.Π.Α 
). Παρουσίαση βιβλίου με τίτλο «Αναζητώντας Ελπίδα» της Βασιλικής Αλαφογιάννη στο Πολιτιστικό, ποσού 250,00€ με Φ.Π.Α. 
3.) Χριστουγεννιάτικα δρώμενα για παιδιά και μεγάλους στην Κεντρική Πλατεία Ορχομενού , από το Σύλλογο Γυναικών Ορχομενού «Νεφέλη» και το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου συλλόγου «Μινύες», ποσού 250,00€ με Φ.Π.Α. 
4.) Παρουσίαση του εθίμου του Χριστόψωμου , με αφηγήσεις – χορούς –κάλαντα ,από το σύλλογο «ΆσκησηΨυχαγωγία-Υγεία», στην Κεντρική Πλατεία Ορχομενού, ποσού 250,00€ με Φ.Π.Α. Η ανάθεση των υπηρεσιών θα γίνει με απόφαση Δημάρχου. 


via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/2Lo8UGd
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη