Ολυμπιακός: Το μήνυμα στον τραυματία Σουντανί - ΦΩΤΟ

Δύο σημαντικά προβλήματα τραυματισμών έχει να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός, καθώς οι Χιλάλ Σουντανί και Μπρούνο αποχώρησαν με ενοχλήσεις από το Πανθεσσαλικό στάδιο. Οι δυο ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν σε εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το μέγεθος των τραυματισμών, με τον Σουντανί να έχει υποστεί μυικό τραυματισμό και να μείνει εκτός για περίπου 15 μέρες.

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ από την πλευρά της έστειλε τις ευχές της μέσω social media για περαστικά και ταχεία ανάρρωση μετά τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό και στον Αλγερινό εξτρέμ.

«Περαστικά Χιλάλ και γρήγορα πίσω κοντά μας!«, έγραψε ο Ολυμπιακός στο Twitter για τον Σουντανί.

Δείτε την ανάρτηση του Ολυμπιακού:



via Press24.gr https://ift.tt/35Vkqkw
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη