Άγριες Μέλισσες: Η αμήχανη στιγμή του Νικηφόρου και της Δρόσως - Όλα όσα θα γίνουν στο αποψινό επεισόδιο

Με μία σκηνή γεμάτη αμηχανία έκλεισε το χθεσινοβραδινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες που καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Νικηφόρος και η Δρόσω βρέθηκαν μόνοι τους στο σπίτι των Σταμίρη. Αυτό ήταν κάτι που προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση και στους δύο καθώς ο Νικηφόρος είδε τη μικρή αδελφή της μελλοντικής συζύγου του με εσώρουχα.

Αυτό περιπλέκει την κατάσταση μεταξύ τους καθώς η Δρόσω είναι κρυφά ερωτευμένη με τον Νικηφόρο.

Όλα όσα θα γίνουν στο αποψινό επεισόδιο:

Ο Νέστορας δέχεται μια επίσκεψη που περίμενε χρόνια και που θα ξυπνήσει μνήμες από ένα τραγικό λάθος του παρελθόντος του. Και ενώ οι προετοιμασίες για τους γάμους κορυφώνονται, ο Μιλτιάδης γυρίζει στο χωριό από το νοσοκομείο και έχει μια ειλικρινή συζήτηση με την Ελένη. Η Δρόσω παλεύει με τη ζήλια που αρχίζει να νιώθει για τον έρωτα της Ασημίνας και ο Κυριάκος προσπαθεί να πείσει την Ουρανία να μην μαρτυρήσει σε κανέναν ότι είδε τον Κυπραίο και την Μυρσίνη μόνους στο δάσος. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ενώνονται με τα δεσμά του γάμου, και η Ασημίνα μετακομίζει στο σπίτι των Σεβαστών αφού πρώτα ορκιστεί με τις αδελφές της, πως το μυστικό τους θα μείνει κρυμμένο για πάντα. Ο Μελέτης παρασύρεται και φιλάει με πάθος την Πηνελόπη την ίδια στιγμή που ο Κλεομένης ζητά το χέρι της από τον Δούκα. Η Ελένη έπειτα από μια επίσκεψη ενός υπαλλήλου του Υπουργείου Γεωργίας, ανακαλύπτει κάτι, που δεν θα έπρεπε να μάθει.



via Press24.gr https://ift.tt/34S5Klx
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη