Η εικόνα της παλιάς Λαμίας αλλάζει!!! - Σε εξέλιξη οι εργασίες του Δήμου Λαμιέων


Ο Δήμος Λαμιέων στην προσπάθεια του να αλλάξει την εικόνα της πόλης διαμορφώνει την εικόνα της παλιάς Λαμίας που βρίσκεται κάτω από την εκκλησία της Παναγίας Δέσποινας.

Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019  πραγματοποίησε την κατεδάφιση ετοιμόρροπου και επικίνδυνου κτιρίου επί των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Παναγίας Δέσποινας. Το συγκεκριμένο σημείο είχε μετατραπεί σε στέκι τοξικομανών.

Οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Λαμιέων πραγματοποιούν τσιμεντόστρωση στο εν λόγω σημείο διότι η πρόσβαση του σημείου ήταν δύσκολη λόγω φθαρμένου οδοστρώματος λόγω πολυκαιρίας.

Παρόν στις εργασίες ήταν και ο Αντιδήμαρχος κύριος Σταυρογιάννης Κωνσταντίνος (Περιβάλλοντος και πρασίνου, ποιότητας ζωής και ελεύθερου χώρου,  Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Πολιτικής Προστασίας, Εποπτείας και Διαχείρισης Κοινοτήτων) ο οποίος παρακολούθησε την εξέλιξη των εργασιών.

Ο Αντιδήμαρχος Σταυρογιάννης Κωνσταντίνος ευχαρίστησε το προσωπικό των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Λαμιέων για την γρήγορη και ποιοτική συμβολή τους στο δύσκολο έργο του ευπρεπισμού της πόλης.






Νεότερη Παλαιότερη