Ολυμπιακός: Σε απολογία και... κίνδυνος για κεκλεισμένων με Παναθηναϊκό!

Ολυμπιακός: Σε απολογία και... κίνδυνος για κεκλεισμένων με Παναθηναϊκό!

Ο Ολυμπιακός κλήθηκε σε απολογία και βάσει του άρθρου 15 4β, διατρέχοντας έτσι τον κίνδυνο να παίξει χωρίς κόσμο για 2-4 αγωνιστικές ενώ θα του επιβληθεί και πρόστιμο.

Αυτό σημαίνει πως μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ πιθανό ο Ολυμπιακός να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό χωρίς τον κόσμο του.

Αναλυτικά η κλήση της ΠΑΕ Ολυμπιακός από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League:

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 1/12/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ' άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 1/12/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ' αριθ. πρωτ. 1003/2/84/1/7-μβ από 3/12/2019 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. α' και γ', 2 περ. α΄, β', ε' , 3 περ. α' και στ' , 4 περ. α' και β' του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Περισσότερα στο sportime.gr



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2r4t6WM
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη