Βερολίνο: «Ουδέν σχόλιο για τη συμφωνία Τουρκίας - Λιβύης»

Βερολίνο: «Ουδέν σχόλιο για τη συμφωνία Τουρκίας - Λιβύης»

Κανένα σχόλιο σχετικά με τη συμφωνία ανάμεσα στην Τουρκία και τη Λιβύη για τα θαλάσσια σύνορα δεν θέλησε να κάνει ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Γερμανίας. Και αυτό γιατί το Βερολίνο δεν έχει στα χέρια του το κείμενο.

Η γερμανική κυβέρνηση δεν έχει στη διάθεσή της τη συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης για τα θαλάσσια σύνορα και γι' αυτό δεν μπορεί να σχολιάσει σχετικά, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Ράινερ Μπρόιλ.

Απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Ράινερ Μπρόιλ επισήμανε ότι η γερμανική κυβέρνηση έχει λάβει γνώση της ανακοίνωσης, αλλά δεν είναι σε θέση να τοποθετηθεί σχετικά με τις λεπτομέρειές της ή να επιβεβαιώσει «εάν όσα γνωστοποιήθηκαν πράγματι ισχύουν και τι είναι πράγματι περιεχόμενο της συμφωνίας και τι όχι».



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2YhZa5H
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη