Χανιά :Ενημερωτική συνάντηση για την πορεία έργων και μελετών που αφορούν στο ΒΟΑΚ

Χανιά :Ενημερωτική συνάντηση για την πορεία έργων και μελετών που αφορούν στο ΒΟΑΚ

Η ενημέρωση για την πορεία των Μελετών Οδικής Ασφάλειας καθώς και των μελετών αποκατάστασης των κατολισθήσεων στο Β.Ο.Α.Κ. στο τμήμα της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στο επίκεντρο συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην Αντιπεριφέρεια.
Συγκεκριμένα έγινε ενημέρωση για τις μελέτες σε περιοχές αυξημένης επικινδυνότητας που εκπονήθηκαν στο πλαίσιο συμβασιοποιημένης Μελέτης Οδικής Ασφάλειας από τον Ο.Α.Κ. ΑΕ και για το στάδιο ωρίμανσης αυτών.

Επίσης αναφέρθηκαν στις μελέτες που εκπονούνται από το ΥΠΟ.ΜΕ.ΔΙ στα πλαίσια μελέτης αποκατάστασης ζημιών κατά τις πρόσφατες θεομηνίες, προκειμένου να γίνει παρέμβαση για επιτάχυνση των διαδικασιών και δημοπράτηση των έργων με την διαδικασία του κατεπείγοντος.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, από τον Ο.Α.Κ. ΑΕ ο Δ/νων Σύμβουλος Φώτης Καζάσης, και ο Δ/ντης Συγκοινωνιακών Έργων Γιώργος Αγαπάκης, ενώ από πλευράς Περιφέρειας, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αντώνης Παπαδεράκης και η Δ/ντρια Τεχνικών Έργων της Π.Ε.Χ. Ελένη Δοξάκη.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/388lPWg
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη