-->

Fwd: Ερώτηση του Περιφερειακού Συμβούλου Γεώργιου Σκούρα για τη μη ένταξη έργου της περιοχής Δομοκού στην συζήτηση του Περιφερειακού Συμβουλίου για το Τεχνικό Πρόγραμμα.


---------- Forwarded message ---------
Από: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΚΟΥΡΑΣ <gskouras64@gmail.com>
Date: Σάβ, 30 Νοε 2019, 19:03
Subject: Ερώτηση του Περιφερειακού Συμβούλου Γεώργιου Σκούρα για τη μη ένταξη έργου της περιοχής Δομοκού στην συζήτηση του Περιφερειακού Συμβουλίου για το Τεχνικό Πρόγραμμα.
To: Κώστας Γεωργαντάς <kgeorgadas@gmail.com>


Στο τεχνικό πρόγραμμα που είναι ενταγμένο στον προϋπολογισμό του 2020, δεν υπάρχει το έργο «Κατασκευή υπόγειων αρδευτικών δικτύων από το φράγμα Σμοκόβου με προέκταση στην  Τ.Κ Βαρδαλή, στην Τ.Κ Αγραπιδιάς και στην Τ.Κ Πουρναρίου» της ευρύτερης περιφέρειας του Δομοκού. Το έργο ξεκίνησε και υλοποιήθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας μέχρι τα όρια του Ν. Φθιώτιδας. Το 2014 η Περιφέρεια Στερεάς χρηματοδότησε την κατασκευή ενός τμήματος και το έργο χωρίς λόγο σταμάτησε, μη δικαιώνοντας τις προσπάθειες αύξησης της αγροτικής παραγωγής με ταυτόχρονη  μείωση του κόστους και αύξησης του εισοδήματος των παραγωγών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->