ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ (ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020)

Ασθενείς τοπικές βροχές στην ανατολική και νότια χώρα, με ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά, άνεμοι έως 6 μποφόρ στα πελάγη, περιορισμένη ορατότητα και παγετός τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά και παγετός νωρίς το πρωί στα βόρεια.

 

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 αναμένονται νεφώσεις οι οποίες στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας θα είναι πυκνότερες δίνοντας ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και στην Κρήτη. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες θα σημειωθεί παγετός κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά, ενώ η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -5 έως 7 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -2 έως 10, στην Ήπειρο από 0 έως 16 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -2 έως 11, στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά από 7 έως 16 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 12, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 15 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 2 έως 11 και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές και στην Κρήτη από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

 

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις, επίσης με εντάσεις έως 6 μποφόρ.

 

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές έως το μεσημέρι και παροδικές χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα και στον Κιθαιρώνα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα διατηρηθεί 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.

 

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 2 έως 9 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερες.




via ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/35NyDPN
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη