Άγριες Μέλισσες: Τι τηλεθέαση έκανε το πρώτο επεισόδιο του 2020

Στα ύψη έφτασε η τηλεθέαση της σειράς «Άγριες Μέλισσες» που επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ανήμερα των Θεοφανείων. Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1, σημείωσε εντυπωσιακά νούμερα τόσο στο δυναμικό κοινό όσο και στο σύνολο των τηλεθεατών.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τις μετρήσεις της Nielsen, οι Άγριες Μέλισσες σημείωσαν ποσοστό 30,6% στο δυναμικό κοινό και 32,3% στο σύνολο. Η τηλεθέαση της σειράς έφτασε σε τέταρτο έως το 41,1%.

Στο 50ο επεισόδιο της σειράς, ο Κυπραίος έχει μάθει ποιος πραγματικά δολοφόνησε τον Σέργιο και είναι σοκαρισμένος. Ο Νικηφόρος και η Δρόσω γεμίζουν ενοχές μετά την ερωτική τους συνεύρεση και αποφασίζουν να το ξεχάσουν, παρότι η Δρόσω φαίνεται να έχει δυνατά συναισθήματα για τον άνδρα της αδελφής της. Ο Μιλτιάδης αναγκάζεται να ομολογήσει στην Ανέτ το απαγορευμένο πάθος του για τη μητέρα των αδερφών Σταμίρη αλλά και ένα ένοχο μυστικό που έχει να κάνει με το θάνατό της.

Το ίδιο βράδυ, ο Προύσαλης πληροφορείται από τα κεντρικά ένα σημαντικό στοιχείο για το παρελθόν του Κυπραίου. Ο Δούκας συναντιέται με τον Κυπραίο, ο οποίος τον εκβιάζει για τον θάνατο του Γιάννου προκειμένου να του κλείσει οριστικά το στόμα αλλά κρατάει και κρυφά χαρτιά στο μανίκι του.

Η Ελένη, εγκλωβισμένη στον έρωτά της για τον Λάμπρο αλλά και ηττημένη από τα σχέδια του Δούκα παίρνει μία σημαντική απόφαση για τη ζωή της, ενώ η Θεοδοσία ανέτρεψε γι' ακόμα μια φορά τα σχέδια του Λάμπρου



via Press24.gr https://ift.tt/39MS0LR
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη