Γερμανία: Σχολικό γλίστρησε σε χαντάκι εν μέσω ομίχλης – Δύο παιδιά νεκρά, 20 τραυματίες

Γερμανία: Σχολικό γλίστρησε σε χαντάκι εν μέσω ομίχλης – Δύο παιδιά νεκρά, 20 τραυματίες

Δύο παιδιά σκοτώθηκαν και άλλα 20 τραυματίστηκαν όταν σχολικό λεωφορείο κατέληξε σε χαντάκι στη Γερμανία, αφού γλίστρησε σε παγωμένο δρόμο εν μέσω πυκνής ομίχλης.

Στο τραγικό δυστύχημα κοντά στο Άιζεναχ του κρατίδιο της Θουριγγίας στην κεντρική-ανατολική Γερμανία τραυματίστηκε και ο οδηγός του σχολικού, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές Αρχές.

Σύμφωνα με την Bild, το σχολικό μετέφερε 20 παιδιά στο δημοτικό τους σχολείο, όταν κατέληξε στο χαντάκι. Ο πρωθυπουργός του κρατιδίου, Μπόντο Ράμελοφ, δήλωσε «συντετριμμένος» από τα νέα.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ρόζενχαϊμ είπε ότι ένα σχολικό λεωφορείο έπεσε πάνω σε δέντρο υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες κι ότι τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός. Τα παιδιά νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

{https://twitter.com/zeitonline_pol/status/1220288664359591936?s=20}



via Ειδησεις https://ift.tt/30O5ZwX
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη