Πειρατεία στο Τόγκο: Η συγκλονιστική μαρτυρία του 20χρονου ναυτικού για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε - ΒΙΝΤΕΟ

Τις 40 εφιαλτικές ημέρες που έζησε στα χέρια πειρατών στο Τόγκο περιέγραψε στον Alpha ο 20χρονος ναυτικός Δημήτρης Γκιάτης.

Μάλιστα, θέλησε να επικοινωνήσει και με τις οικογένειες των τεσσάρων ναυτικών που βρίσκονται όμηροι στο Καμερούν για να τους βοηθήσει. «Θέλω να πω κουράγιο στις οικογένειες που έχουν απαχθεί τώρα τα νέα παιδιά, με τη θέληση του Θεού θα μπορέσουν να έρθουν πίσω.

Εντάξει, ποτέ δεν ξέρουμε υπάρχουν διάφορες πειρατείες απλώς εύχομαι να είναι σε μία «καλή

πειρατεία», εννοώ να τους φέρονται καλά. Και περιμένω να σου πω , αν θέλουν οι γονείς, να μιλήσω μαζί τους.

Συγκλονιστική όμως είναι η περιγραφή του για την ομηρεία αλλά και τη βία που ασκούσαν σε βάρος τους οι πειρατές. «Εννοείται όταν μιλούσα με είχαν στοχευμένο και μου ασκούσαν ψυχολογική βία, ένιωθες ότι πέθαινες εκείνη τη στιγμή. Όταν μιλούσαμε στο τηλέφωνο ήμασταν υπό την απειλή όπλου ή όταν κάναμε κάτι που δεν τους άρεσε, πάλι το ίδιο».

«Δεν είναι κάτι εύκολο, ξυπνάω τα βράδια γιατί έχω εφιάλτες. Όταν ήταν έτοιμος να πεθάνει, με βοηθούσε, μου είπε ότι αυτό γράφεται στο βιβλίο της ζωής μας, αυτό θα το κουβαλάμε πάντα. Κάθε άνθρωπος έχει ένα διαφορετικό βιβλίο, σε εμάς έτυχε αυτή η περιπέτεια».

Δείτε το βίντεο:



via Press24.gr https://ift.tt/3a67EC2
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη