Πανσερραϊκός: «Πάρτι τίτλου» στο 94ο με Γεωργιάδη

Πανσερραϊκός: «Πάρτι τίτλου» στο 94ο με Γεωργιάδη

Μόνος πρώτος, αήττητος και με διαφορά πέντε βαθμών από τον δεύτερο Νέστο Χρυσούπολης στον 1ο όμιλο της Γ εθνικής είναι ο Πανσερραϊκός μετά τη νίκη-τίτλου με 1-0 στη Δράμα επί του Πανδραμαϊκού για την 15η αγωνιστική.

Το σύνθημα για το… «πάρτι» τίτλου έδωσε ο Γιώργος Γεωργιάδης με μια καταπληκτική εκτέλεση φάουλ (το κέρδισε ο Γιώργος Παπαβασιλείου) έξω από την μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων στο 94ο λεπτό του αγώνα. Αυτή ήταν η ενδέκατη φετινή νίκη του Πανσερραϊκού στο πρωτάθλημα (όγδοη συνεχόμενη) με τα «λιοντάρια» να δείχνουν ασυναγώνιστα στον όμιλο τους κι αν και απομένουν ένδεκα αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του, μπορούν να κάνουν σχέδια για τα μπαράζ της κατηγορίας.

Η «μαγεία» του ποδοσφαίρου

Στις καθυστερήσεις δύο αγώνων άνοιξε η διαφορά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Στο 90ο  στη Δράμα το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο 0-0 και στην Ξάνθη ο αγώνας του Νέστου με τον τοπικό Ορφέα ισόπαλος με σκορ 1-1. Με αυτά τα αποτελέσματα η διαφορά του πρωτοπόρου Πανσερραϊκού με τον δεύτερο Νέστο θα παρέμενε η ίδια (στους δύο βαθμούς) αλλά στις καθυστερήσεις μίλησαν ο Γιώργος Γεωργιάδης και ο Ζιγκολάρι του Ορφέα Ξάνθης. Ο δεύτερος πέτυχε το 2-1 επί του Νέστου και λίγο μετά ο Γιώργος Γεωργιάδης το 0-1 επί του Πανδραμαϊκού με τη διαφορά στη βαθμολογία να εκτοξεύεται στο +5.

Αγώνας στη δύναμη

Το παιχνίδι στη Δράμα ήταν για γερά νεύρα, με δυνατές μονομαχίες σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και με την παρουσία αρκετών φιλάθλων και από τις δύο ομάδες. Ο Πανδραμαϊκός αποδείχθηκε σκληρός αντίπαλος για την ομάδα του Άγγελου Διγκόζη η οποία όμως με την ποιότητα και την εμπειρία της πήρε (έστω στο 94ο )τους τρεις βαθμούς της νίκης. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 21ο με σουτ του Κώστα Αχαλινόπουλου (είπε όχι ο Κώστας Τεντζέρης), οι Σερραίοι απάντησαν με σουτ του Στέργιου Τσιμίκα ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό χάθηκε στο 41ο όταν μετά από σέντρα του Μηνά Πτηνόπουλου, σε πρώτο χρόνο ο Δημήτρης Γκούρτσας και σε δεύτερο ο Άγης Πολύζος με σουτ έφτασαν κοντά στο γκολ αλλά ο τερματοφύλακας Βαγγέλης Παγκάκης απέκρουσε και τις δύο φορές. Το πρώτα 45 λεπτά ολοκληρώθηκαν με ένα άστοχο σουτ του Βραζιλιάνου Μπελμάνι.

Οι «χρυσές» αλλαγές του Διγκόζη

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια ευκαιρία του Γιώργου Μπερούκα με τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας να κάνει την κεφαλιά αλλά ο Κώστας Τεντζέρης μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 54ο σέντρα του Αχαλινόπουλου πέρασε ανεκμετάλλευτη για τους Δραμινούς αλλά οι Σερραίοι έχασαν την καλή ευκαιρία στο 60ο όταν μετά από σέντρα του Πτηνόπουλου ο νεαρός Αργεντινός Κόντσι Καρντόσο από καλή θέση μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Παγκάκη. Οι «κόκκινοι» είχαν μια κεφαλιά του Τρύφωνα Κασμερίδη και ένα σουτ του Μηνά Πτηνόπουλου άουτ.

Ο Άγγελος Διγκόζης έκανε δύο «χρυσές» όπως αποδείχθηκε αλλαγές, με τον Γιώργο Παπαβασιλείου να κερδίζει το φάουλ με το οποίο ο Γιώργος Γεωργιάδης άνοιξε το σκορ. Ο 45χρονος τεχνικός έκανε και μια αναγκαστική αλλαγή όταν τραυματίστηκε ο Απόστολος Αποστολόπουλος (έπρεπε να βάλει «μικρό» σύμφωνα με τους κανονισμούς) κι έβαλε τον Κιουσεκτσίδη ενώ πέρασε και τον Καλί (μετατοπίζοντας ως αριστερό μπακ τον Ζέρη). Τραυματίας αποχώρησε και ο Στέργιος Τσιμίκας.

Πανηγύρια τίτλου

Ένα κουβάρι έγιναν όλοι στον Πανσερραϊκό μετά το γκολ του Γιώργου Γεωργιάδη ενώ μετά το τέλος του αγώνα προπονητής και παίκτες κατευθύνθηκαν προς τη πλευρά της κερκίδας που βρισκόταν οι φίλοι της ομάδας για να τους ευχαριστήσουν για τη βοήθεια κι εκεί στήθηκε το πάρτι τίτλου αν και στον Πανσερραϊκό λένε ότι αυτό θα γίνει στο τέλος και των αγώνων μπαράζ.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ (Χ. Καζεπίδης): Παγκάκης, Κεχαγιάς, Βασιλειάδης, Παπαγεωργίου (75ο Κονταξής), Αϊβάζης, Βραμέντζαλης, Αχαλινόπουλος (75ο Φουστέρης), Τσελεπής (87ο Αθανασιάδης), Μπελμάνι, Διαμαντίδης (90ο Παυλίδης), Μπερούκας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Α. Διγκόζης): Τεντζέρης, Ζέρης, Αποστολόπουλος (83ο  λόγω τραυματισμού Καλί), Κασμερίδης, Γιανναράκης, Πολύζος, Ψάλτης, Τσιμίκας (56ο  Γεωργιάδης), Πτηνόπουλος (90ο  Παπαβασιλείου), Κόντσι (85ο  Κιουσεκτσίδης), Γκούρτσας.

 

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/35Oz5gm
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη