ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Βελτιωμένος καιρός, λίγες νεφώσεις, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων έως 6 μποφόρ, παγετός νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, περιορισμένη ορατότητα και ομίχλες τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες.

 

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 σε ολόκληρη τη χώρα ο καιρός θα είναι βελτιωμένος με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες, ενώ παγετός θα εκδηλωθεί νωρίς το πρωί στα κεντρικά και κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά.

 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -5 έως 15 βαθμούς, στην Ήπειρο από 0 έως 17, στη Θεσσαλία από -2 έως 18 βαθμούς, στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά από 5 έως 17, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 17 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 17, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 2 έως 15 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

 

Οι άνεμοι θα πνέουν σε ολόκληρη τη χώρα από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και κατά περιόδους τοπικά στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ.

 

Στην Αττική αναμένονται πολύ καλές καιρικές συνθήκες με περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, 3 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και ενδέχεται να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 2 με 5 βαθμούς χαμηλότερες.



via ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/2GJZhyB
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη