3 Ιδέες για Μοντέρνα και Φθηνά Ανδρικά Τζιν


3 Ιδέες για Μοντέρνα και Φθηνά Ανδρικά Τζιν

Ανδρικά τζιν. Όταν δεν έχετε τι να φορέσετε, αυτά τα ανδρικά ρούχα μπορούν να σας βγάλουν από την δύσκολη θέση. Τα τζιν μπορούν να γίνουν μια έξυπνη και εξαιρετική επιλογή, είτε για μια δροσερή και χαλαρή επιλογή παντελονιού, είτε για ένα έξυπνο στυλ. Είναι διαχρονικά και must σε κάθε ανδρική γκαρνταρόμπα, φοριούνται παντού και δεν χρειάζεται κάποιος ιδιαίτερος συνδυασμός.

Το rovo.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με τεράστια ποικιλία σε ανδρικά ρούχα και πολλά άλλα είδη. Μπορείτε να βρείτε ιδέες για μοντέρνα τζιν σε πολλά σχέδια, τα οποία θα ανταποκρίνονται στα γούστα σας, σε πολύ χαμηλές τιμές.

Καθημερινό Μοντέρνο Τζιν με Σκισίματα


Πρόκειται για ένα μοντέρνο τζιν σε στενή γραμμή με ασύμμετρα σκισίματα. Αυτή είναι η πιο κλασσική γραμμή στα ανδρικά τζιν. Έχει τελείως ίσιο κόψιµο, το οποίο λεπταίνει το πόδι από την περιοχή των γοφών µέχρι τον αστράγαλο. Είναι μια ιδανική επιλογή για χαλαρές εμφανίσεις και επίσης µειώνει τις ασυμμετρίες που μπορεί να έχει το σώµα.

Το συγκεκριμένο τζιν μπορεί να συνδυαστεί με φούτερ, με αθλητικό σακάκι για casual εξόδους ή με σουέντ μπότες, κοντομάνικη μπλούζα και ανοιχτό πουκάμισο.


Μοντέρνο Τζιν με Λάστιχο και Πλαϊνές Τσέπες


Αυτό το τζιν είναι must για κάθε άνδρα. Πρόκειται για τζιν Joggers με λάστιχο στη μέση και πλαϊνές τσέπες. Η ελευθερία κίνησης και η άνεση είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν αυτά τα παντελόνια ιδανικά για χαλαρές εμφανίσεις. 

Συνδυάζονται πολύ εύκολα, ταιριάζουν με όλα τα ρούχα και παραπέμπουν σε αθλητικές φόρμες, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πιο cozy και κλασικά. Ιδανικά, μπορούν να συνδυαστούν με αθλητικά παπούτσια, μοκασίνια και sneakers. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε όποια μπλούζα ή φούτερ θέλετε, ακόμα και πουκάμισο.

Θα το βρείτε σε δυο κλασικά χρώματα: μαύρο και μπλε.


Ανδρικό Τζιν με Σκίσιμο στο Γόνατο


Ένα ανδρικό, μονόχρωμο τζιν παντελόνι, μια διαχρονική αξία. Το κόψιμό του είναι πολύ κολακευτικό, με άνετη γραμμή. Συνδυάζεται πολύ εύκολα, με ό,τι μπλούζα επιθυμείτε και γι’ αυτό είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα γρήγορο και κομψό ντύσιμο.

Μπορεί να συνδυαστεί με αθλητικά ή με μαύρα δερμάτινα παπούτσια. Μπορείτε να επιλέξετε για ένα πιο κομψό ντύσιμο να φορέσετε πουκάμισο.

Για περισσότερα ανδρικά ρούχα, επισκεφτείτε το rovo.gr για ποιοτικά ανδρικά ρούχα σε οικονομικές τιμές.

Νεότερη Παλαιότερη