Αυτοκτόνησε στα 45 του ο δημιουργός της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Μαρία η άσχημη»

φωτο: instagram.com/silvioh

Ο δημιουργός της παγκόσμιας επιτυχίας, «Ugly Betty» ή «Μαρία η άσχημη» που έκανε τεράστια επιτυχία και στην χώρα μας, ο Silvio Horta, ένας από τους πιο πετυχημένους συγγραφείς τηλεοπτικών σειρών, έδωσε τέλος στην ζωή του με μια σφαίρα.

Ο Silvio Horta ήταν μόλις 45 ετών και βρέθηκε νεκρός σε μοτέλ στο Μαϊάμι. Ο συγγραφέας και σκηνοθέτης της απίστευτα επιτυχημένης σειράς Ugly Betty αυτοπυροβολήθηκε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αλλά περισσότερα δεν έχουν γίνει γνωστά.

Ο Horta έκανε πολλές επιτυχημένες σεζόν διασκευάζοντας την κολομβιανή σαπουνόπερα Yo Soy Betty, La Fea με πρωταγωνίστρια στην αμερικανική της έκδοση την America Ferrera, από το 2006 έως 2010.

Η 35χρονη Ferrera, που έπαιζε την Ugly Betty στην σειρά συγκλονισμένη έγραψε για τον καλό της φίλο στο Instagram τον οποίο περιέγραψε ως την χαρά και το φως της ζωής.

Και η ηθοποιός και τραγουδίστρια Vanessa Williams, που ενσάρκωσε την κακιά Wilhelmina Slater δήλωσε σοκαρισμένη για τον θάνατό του.



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/36yfBxO
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη