Δώρισαν φάρμακα στο Κοινωνικό Φαρμακείο οι μαθητές του 4ου Λυκείου

Δώρισαν φάρμακα στο  Κοινωνικό Φαρμακείο οι μαθητές του  4ου Λυκείου

Δώρισαν φάρμακα στο Κοινωνικό Φαρμακείο οι μαθητές του 4ου Λύκειου

Σημαντική ποσότητα φαρμάκων προσέφεραν οι μαθητές του 4ου ΓΕΛ Λάρισας στο Κοινωνικό Φαρμακείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων στο πλαίσιο της δράσης « Το περιβάλλον, ο τόπος μου, η χώρα μου».
Οι μαθητές παρέδωσαν τα φάρμακα στο χώρο του Κοινωνικού Φαρμακείου όπου και ενημερώθηκαν από το προσωπικό για τις δράσεις της δομής. Το ενδιαφέρον τους αποτελεί «απτή απόδειξη της ενεργού πολιτειότητας που επιδιώκεται από τη σχολική μονάδα και της εξωστρέφειας που είναι στοιχείο της κουλτούρας του σχολείου» τόνισαν οι εκπαιδευτικοί Κ. Μπέλλου και Ε. Μπακαλούλη οι οποίες συνόδευαν τους μαθητές. Τον συντονισμό του προγράμματος είχε η εκπαιδευτικός Ε. Σαγρή
Το Κοινωνικό Φαρμακείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.
Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Φαρμακείο στο τηλ:2410-626123, 23ης Οκτωβρίου & Ηρώων Πολυτεχνείου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2QvsmUf
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη