ΑΣΕΠ 7Κ2019: Αιτήσεις τώρα για 282 μόνιμες προσλήψεις σε φορείς κοινωνικής πρόνοιας

ΑΣΕΠ 7Κ2019: Αιτήσεις τώρα για 282 μόνιμες προσλήψεις σε φορείς κοινωνικής πρόνοιας

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων για την προκήρυξη του ΑΣΕΠ 7Κ/2019 είναι η 10η Ιανουαρίου, ημέρα Παρασκευή.

Με νέο προσωπικό ενισχύονται αρκετοί δημόσιοι φορείς της κοινωνικής πρόνοιας όπως είναι τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας, Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας, Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΚΑ), Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ) και το Εθνικό Ίδρυμα Κωφών (ΕΙΚ) προκειμένου να καλύψουν τις άμεσες ανάγκες τους.

Σημειώνεται πως η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων για την προκήρυξη 7Κ/2019 είναι η 10η Ιανουαρίου, ημέρα Παρασκευή.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω τις ιστοσελίδας του ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, συνιστάται στους υποψήφιους να μην περιμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2s9hpyu
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.