Γκουίνεθ Πάλτροου: Σχεδόν γυμνή στο κόκκινο χαλί - Το καφέ διάφανο φόρεμα και τα αρνητικά σχόλια - ΒΙΝΤΕΟ

Σχεδόν... γυμνή επέλεξε να περπατήσει στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών, η Γκουίνεθ Πάλτροου.

Το καφέ διάφανο φόρεμα που επέλεξε από τον Οίκο Fendi, δεν εντυπωσίασε τους χρήστες των social media, οι οποίοι το κατέταξαν σε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της βραδιάς. Η 47χρονη ηθοποιός είχε βάλει καφέ εσώρουχα από μέσα και επέλεξε και εντυπωσιακά διαμάντια για να ολοκληρώσει το σύνολο.

Πάντως, η Πάλτροου μάλλον δεν θα επηρεαστεί από τα αρνητικά σχόλια. Άλλωστε είναι συνηθισμένη στις έντονες κριτικές τόσο για την προσωπική της ζωή αλλά και για τις επαγγελματικές της επιλογές.



via Press24.gr https://ift.tt/2tzfwLT
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη