Σύσκεψη για το σχέδιο μεταφοράς του Καταστήματος Κράτησης Χαλκίδας

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, για το σχέδιο μεταφοράς του Καταστήματος Κράτησης Χαλκίδας εκτός του αστικού ιστού.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ.κ Χρυσόστομος, η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Σοφία Νικολάου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας κ. Γιώργος Κελαϊδίτης, η Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Έλενα Βάκα, ο Διευθυντής του Καταστήματος Κράτησης Χαλκίδας κ. Σπύρος Αθανασίου και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εξωτερικών Φρουρών κ. Γιώργος Κωστίκας. 

Κύρια θέματα της συζήτησης ήταν η αναγκαιότητα μεταφοράς του Καταστήματος Κράτησης Χαλκίδας εκτός του αστικού ιστού και οι προϋποθέσεις κατασκευής νέου σωφρονιστικού καταστήματος σε έκταση που


via Η Λαλιά της Ρούμελης https://ift.tt/2tUE6XN
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη