Τα ΙΚΕΑ «τρολάρουν» Χάρι και Μέγκαν με κούτες για μετακόμιση

Τα ΙΚΕΑ «τρολάρουν» Χάρι και Μέγκαν με κούτες για μετακόμιση

Τα ΙΚΕΑ δεν άφησαν χαμένη την ευκαιρία με τον παγκόσμιο σάλο που προκάλεσε η παραίτηση πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από τα βασιλικά τους καθήκοντα και βρήκαν τρόπο να μπουν κι αυτά στο Megxit.

Βρήκαν τον τρόπο τα ΙΚΕΑ και με ανάρτηση τους στο Instagram κάνουν διαφήμιση για τις κούτες μετακόμισης για τον... Χάρι και την Μέγκαν. Φυσικά παραπέμπει στο θέμα των ημερών.

Το μήνυμα στα ιταλικά γράφει: «Μέγκαν, Χάρι. Σας καταλαβαίνουμε. Είμαστε φτιαγμένοι για να αλλάζουμε».

Μια διαφημιστική δημοσίευση με χιούμορ με αφορμή τον Δούκα και την Δούκισσα του Σάσεξ, που φεύγουν από τη Μεγάλη Βρετανία και μετακομίζουν πλέον στον Καναδά.

«Η μετακόμιση είναι ένα δύσκολο πράγμα για τον καθένα» όπως γράφει η ανάρτηση.

ikea MEGxit χαρι μεγκαν

Η διαφήμιση έρχεται μετά την ανακοίνωση της Βασίλισσας Ελισάβετ που ανεφέρε ότι σέβεται την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, αλλά πλέον δεν θα λαμβάνουν χρηματοδότηση.



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2NrFbgB
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη