Άγρια συμπλοκή στις φυλακές Αυλώνα - Δεκατρείς τραυματίες

Ανακοίνωση για την συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα εξέδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Όπως σημειώνει από την συμπλοκή τραυματίστηκαν 13 κρατούμενοι και όλοι τους μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Αττικής για την παροχή πρώτων βοηθειών. Δώδεκα εξ αυτών επιστρέφουν στο Κατάστημα Κράτησης και ένας εξ αυτών «πιθανότατα θα παραμείνει για νοσηλεία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου:

«Σήμερα, Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020, πρωινές ώρες σημειώθηκε συμπλοκή κρατουμένων, στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δεκατριών (13) κρατουμένων.

Οι δεκατρείς (13) κρατούμενοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Αττικής και μετά την παροχή πρώτων βοηθειών οι δώδεκα (12) εξ' αυτών επιστρέφουν στο Κατάστημα Κράτησης, ενώ ένας (1) εξ' αυτών πιθανότατα θα παραμείνει για νοσηλεία.

Άμεσα ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας ποινικής δίωξης Πρωτοδικών Αθηνών και η Εισαγγελέας Επόπτης του Καταστήματος Κράτησης, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής».via Press24.gr https://ift.tt/35L9PaN
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.