Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Με ένα καθηλωτικό επεισόδιο ολοκληρώνεται η τηλεοπτική εβδομάδα για τις «Άγριες Μέλισσες». Όπως θα δούμε απόψε, η Λενιώ απελπισμένη με τη σύλληψή της, κάνει ότι μπορεί για να πείσει τον Προύσαλη πως η Σμαρώ ευθύνεται για όσα βρέθηκαν στο χωράφι της. Ο Κυπραίος, αποφασισμένος να ξεσκεπάσει την πλεκτάνη της χαρτορίχτρας, προσπαθεί να βρει τα ίχνη της, μια ξαφνική καταιγίδα, όμως, δυσκολεύει το έργο του ίδιου και του Προύσαλη.

Την ίδια στιγμή, φτάνει στο χωριό ο ιατροδικαστής και ορίζει την εκταφή του Σέργιου, με σκοπό να πάρει δείγμα από τα μαλλιά του και να τα συγκρίνει μ' αυτά που βρέθηκαν στο χωράφι της Λενιώς. Ο Δούκας αρνείται να δώσει άδεια για την εκταφή, όμως η οργή κι η αποφασιστικότητα της Μυρσίνης δεν του αφήνουν πολλά περιθώρια.

Η φυλάκιση της Λενιώς πέφτει σαν «βόμβα» στο χωριό κι όλοι περιμένουν μουδιασμένοι το πόρισμα του ιατροδικαστή. Θέλοντας να τη βοηθήσει, ο Κυπραίος της ομολογεί πως γνωρίζει το μυστικό τους για τον φόνο του Σέργιου. Πώς θα αντιδράσει εκείνη, βλέποντας πως όλα κινδυνεύουν να χαθούν;via Press24.gr https://ift.tt/2S7UY5J
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.