-->

Αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης

Αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης
Αιτήσεις για εγγραφή στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης,από 25/5/2017 λειτουργεί Δομή Κοινωνικού Παντοπωλείου σταπλαίσια του Ε.Π. «Κεντρική Μακεδονία» (Άξονας Προτεραιότητας «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης καικαταπολέμησης της φτώχειας»).Σκοπός του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι η κάλυψη βασικών αναγκών επιβίωσης συμπολιτών τουδήμου, που διαβιούν κάτω από το όριο κινδύνου της φτώχειας (όπως αυτά ορίζονται από την ΕΛΣΤΑΤ).

Συγκεκριμένα,στοχεύει στη διασφάλιση της σταθερής τροφοδοσίας τουλάχιστον 100 οικογενειών κάθε μήνα. Όλα τα παρεχόμενα είδηείναιεντελώς δωρεάν και διανέμονται τρόφιμα, είδη παντοπωλείου, ειδή ατομικής υγιεινής, είδη ένδυσης,παιχνίδια και ειδή ψυχαγωγίας όπως βιβλία, cd –dvd.

Οι ποσότητες των προϊόντων που θα διανέμονται θα είναι ανάλογες με τα εκάστοτε διαθέσιμα προϊόντατου Κοινωνικού Παντοπωλείου.Οι δικαιούχοι που θα επιλεγούν θα λαμβάνουν υλική και κοινωνική υποστήριξη από το Κοινωνικό Παντοπωλείο για (1) έτος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις από 20/1/2020 έως 14/2/2020 κατόπιν ραντεβού(τηλ. 2310725326), στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου που βρίσκεται στο Πρώην Στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου,δίπλα από την Εκκλησία της Αναστάσεως του Κυρίου (πρόσβαση με λεωφορεία ΟΑΣΘ: 20, 21, 18 -στάση Εργατικές Κατοικίες).Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται αυτοπροσώπως ή από νομίμως εξουσιοδοτημένο για το σκοπό αυτό πρόσωπο.



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2RdMgSU
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->