Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Μην πάτε να ρίξετε τον μουτζούρη στον Αυγενάκη - ΒΙΝΤΕΟ

"Κωμικοτραγικά" χαρακτήρισε ο Αλέξης Τσίπρας τα όσα γίνονται στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου το τελευταίο διάστημα, σχολιάζοντας πως "έχουν σχέση με την αξιοπιστία και την ικανότητα και την ειλικρίνεια μίας κυβέρνησης που ταυτόχρονα διαχειρίζεται και εθνικά θέματα".

Μιλώντας από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε πως "επιτρέψτε μου να πάω κόντρα στο ρεύμα των τελευταίων ημερών. Δεν τον διακρίνω εδώ τον κ. Αυγενάκη, το φάντασμα που πλανιέται πάνω από τον χώρο του ποδοσφαίρου και της χώρας, όπως εύστοχα είπε ο κ. Τσακαλώτος. Εκφράζω την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή μου στον κ. Αυγενάκη, πολύ απλά γιατί για αυτούς τους άθλιους χειρισμούς την ευθύνη δεν την έχει ο Αυγενάκης αλλά ο κ. Μητσοτάκης. Υπάρχει ο κ. Μητσοτάκης και το επιτελικό του κράτος".

Και συνέχισε στον ίδιο τόνο, "μην πάτε να ρίξετε λοιπόν τον μουτζούρη στον Αυγενάκη... εσείς είστε προσωπικά υπεύθυνος γι' αυτό το χάος που έχετε δημιουργήσει", είπε απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό.

Αναφερόμενος στην αντικατάσταση μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, σχολίασε ότι είναι "σαν να αλλάζεις τον διαιτητή της αναμέτρησης στο '90 και ο νέος να σφυρίζει πέναλτι στο '93. Είτε το σφυρίξει είτε δεν το σφυρίξει, ξύλο θα φάει. Κι εσείς ξύλο τρώτε και καλώς τρώτε".

Και κατέληξε λέγοντας: "Αδυνατείτε να ξεπληρώσετε τα γραμμάτια που υπογράψατε με την διαπλοκή προεκλογικά. Και είναι πολλά αυτά τα γραμμάτιά και προς πολλές κατευθύνσεις. Για αυτό τώρα δε μπορείτε όσο κι αν προσπαθήσετε δεν θα ισορροπήσετε τα πράγματα. Και ξέρετε κάτι; Ο λαός μας λέει όποιον ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες. Και εσείς ανακατευτήκατε πολύ με τα πίτουρα".



via Press24.gr https://ift.tt/31dastg
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη