Ποδαρικό… από τη Βοιωτία - Θερμή υποδοχή στον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό επεφύλαξαν οι επαγγελματίες διαιτητές !

 Την πρώτη πίτα του νέου χρόνου -  ενώπιον δεκάδων προσώπων που με τον ένα  ή τον άλλο τρόπο πρωταγωνιστούν στα γήπεδα της Στερεάς Ελλάδας, διαιτητές, ποδοσφαιριστές και αθλητικοί παράγοντες – έκοψε το περασμένο Σαββατόβραδο ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός. 


 Ποδοσφαιρόφιλος και ο ίδιος, καθώς στον ελεύθερό του χρόνο ακόμη χαλαρώνει παίζοντας 5Χ5, δέχθηκε την θερμή υποδοχή του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Βοιωτίας, με τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Καντά να τον καλωσορίζει μέσα στο κατάμεστο στο κατάμεστο Ρόδον Palace και να τον ευχαριστεί για το… ποδαρικό που έκανε στην Π.Ε. Βοιωτίας! Μάλιστα, ο κ. Σπανός απέδωσε τιμητικά το βραβείο στον κ. Γιάννη Τοπαλίδη της μεγάλης Εθνικής του Euro 2004. 
 Ο κ. Σπανός συνοδεύονταν από τη σύζυγό του κα Μαρία Αναστασίου αλλά και τους περιφερειακούς Συμβούλους κκ. Χάρη Σανιδά και Γιάννη Περγαντα, οι οποίοι στη συνέχεια απέδωσαν διακρίσεις, όπως και πολλά άλλα δημόσια πρόσωπα, σε ποδοσφαιριστές και παράγοντες του ποδοσφαίρου στη Στερεά Ελλάδα. 


Την εκδήλωση συντόνισε υποδειγματικά ο αθλητικογράφος και παρουσιαστής κ. Δημήτρης Σοβατζής.
Η βραδιά έκλεισε με το μουσικό σχήμα του Ανδρέα Μπέρδου και της Νατάσσας Θεοχάρη.
Συγχαρητήρια και του χρόνου! 
via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/2s5H8YC
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.