Ο κύβος ερρίφθη: Ο Μητσοστάκης αποφάσισε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ο κύβος ερρίφθη: Ο Μητσοστάκης αποφάσισε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Οι συναντήσεις του Κυριάκου ,Μητοστάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς ολοκληρώθηκαν και πλέον όλοι άρχισαν το... ψάξιμο για το ποιος θα πάρει το χρίσμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Πρωθυπουργός έχει ήδη καταλήξει στο όνομα που θα προτείνει για το ύπατο πολιτειακό αξίωμα. Πηγές αναφέρουν ότι ο υποψήφιος θα είναι άνδρας - αν και επισήμως τίποτα δεν επιβεβαιώνεται.

Επιπλέον υποστηρίζουν ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει ήδη βολιδοσκοπήσει το συγκεκριμένο πρόσωπο και εκείνο έχει αποδεχθεί την τιμητική πρόταση.
Κατά τις ίδιες πηγές φέρεται να έχει απομακρυνθεί οριστικά το ενδεχόμενο να προταθεί εκ νέου ως πρόεδρος ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η περίπτωση του Κώστα Καραμανλή έχει αποκλειστεί, αφού ο ίδιος έχει διαμηνύσει ότι δεν τον ενδιαφέρει η θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας ενώ, ταυτόχρονα, δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία με τον Αντώνη Σαμαρά επί του θέματος.

Σύμφωνα με τις επίσημες εκδοχές του μεγάρου Μαξίμου και των επιτελείων των κομμάτων στις κατ' ιδίαν επαφές του πρωθυπουργού με τους αρχηγούς δεν ετέθη το σχετικό θέμα.



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2TdqEIU
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη