Ρόδος: Εντοπίστηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη

Για τον εντοπισμό σορού άνδρα στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της νήσου «Αλιμιάς» και βραχονησίδας «Αγίων Θεοδώρων», ενημερώθηκε, το πρωί της Κυριακής (12/01), η Λιμενική Αρχή Χάλκης.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Λιμενικού με περιπολικό σκάφος, όπου εντόπισαν σορό σε προχωρημένη σήψη

Πρόκειται για άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, κανονικής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μαλλιά, ο οποίος ήταν ενδεδυμένος με σκούρο μπλε τζιν παντελόνι, μαύρη δερμάτινη ζώνη, μαύρη μπλούζα, μπλε κάλτσες και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Ο άτυχος άνδρας πιθανόν να έχασε τη ζωή του σε πρόσφατο ναυάγιο στα παράλια της τουρκικής πόλης Φετίγιε, σύμφωνα με τη dimokratiki.

Η σορός, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μεταφέρθηκε αρχικά στο λιμένα Κάμειρου Σκάλας Ρόδου και στη συνέχεια στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής και τοξικολογικής εξέτασης.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Χάλκης.



via Press24.gr https://ift.tt/2ReoS7V
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη