Καφέ της Χαράς: Ο Πολυμενέας και η αποκάλυψη για το μπακάλικο - ΒΙΝΤΕΟ

Στο "The 2night Show" και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Κώστας Φλωκατούλας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το ριμέικ της σειράς το «Καφέ της Χαράς» αλλά και για τον ρόλο του αγαπημένου τσιγκούνη, του "Πολυμενέα".

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως στο πρώτο "Καφέ της Χαράς" τα γυρίσματα γίνονταν σε πραγματικό μαγαζί και στα διαλείμματα των γυρισμάτων ο κόσμος έμπαινε κανονικά μέσα και ψώνιζε.

«Έχω χαρεί που υποδέχτηκε έτσι ο κόσμος το "Καφέ της Χαράς" και για μένα ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα, ήταν απίστευτο. Είχα ένα μικρό φόβο λόγω των επαναλήψεων, αλλά ήταν σαν ο κόσμος να το περίμενε. Το κλίμα στα γυρίσματα είναι πάρα πολύ καλό και όλα πάνε καλά. Θα μου άρεσε πολύ να είχα μπακάλικο. Μου αρέσει πολύ που τα έχει όλα μέσα», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Φλωκατούλας.

Το μπακάλικο στο "Καφέ της Χαράς" ήταν πραγματικό μπακάλικο. Όταν κάναμε τα γυρίσματα, σε κάθε "στοπ" έμπαινε μέσα κάποιος περίμενε για να αγοράσει κάτι. Εμείς περιμέναμε, αγόραζε, έφευγε και συνεχίζαμε το γύρισμα. Ήταν καταπληκτικό αυτό. Όχι απλώς δεν μας ενοχλούσε, αλλά ήταν πάρα πολύ ωραίο. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ που σταματάγαμε για να ψωνίσει ο άλλος. Τώρα, όμως, έχει κλείσει. Ξαναστήθηκε ο ίδιος χώρος, αλλά δεν είναι σε λειτουργία, όταν δεν έχουμε γύρισμα», πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: zappit



via Press24.gr https://ift.tt/38TZ5Ji
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη