Κόμπι Μπράιαντ: Το συγκινητικό "αντίο" από Κλίπερς και Σέλτικς - ΒΙΝΤΕΟ

Οι «πληγές» από την τεράστια απώλεια του Κόμπι Μπράιαντ είναι ακόμα νωπές στο ΝΒΑ, με όλες τις ομάδες και όλους τους παίκτες να αποτίουν φόρο τιμής στον θρύλο της λίγκας.

Ακόμα και οι μεγάλοι του αντίπαλοι Σέλτικς τίμησαν με τον δικό τους τρόπο τον «Black Mamba», παρουσιάζοντας πριν τον αγώνα τους συγκλονιστικά βίντεο, ενώ και οι Κλίπερς φόρεσαν μπλουζάκια προπόνησης με το Νο.8 και το Νο.24.

Φυσικά, κρατήθηκαν 24 δευτερόλεπτα απόλυτης σιγής στη μνήμη του θρύλου των Λέικερς, ενώ στο «TD Garden» των Κελτών ζήτησαν από τον κόσμο να σιωπήσει για 24 δευτερόλεπτα στη μνήμη του Κόμπι, της κόρης του, Τζιάνα και των άλλων 7 θυμάτων του μοιραίου ελικοπτέρου και κατόπιν παρουσίασαν το παρακάτω βίντεο, όπου υπήρχαν μέσα μερικές από τις καλύτερες στιγμές του.

Δείτε το βίντεο από το γήπεδο των Κλίπερς:

Από το γήπεδο των Σέλτικς:

Πηγή: filathlos.gr



via Press24.gr https://ift.tt/2Sb4JzW
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη