Παρέμβαση του Σ. Κελέτση για τα ζητήματα του αερολιμένα Αλεξανδρούπολης

Παρέμβαση του Σ. Κελέτση για τα ζητήματα του αερολιμένα Αλεξανδρούπολης

Τη δέσμευση του υπουργού Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, ότι θα αντιμετωπιστούν στο επόμενο διάστημα τα ζητήματα δυσλειτουργίας του αεροδρομίου «Δημόκριτος», της Αλεξανδρούπολης, απέσπασε ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Κελέτσης, μετά από παρέμβασή του στη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, που συγκλήθηκε για την έγκριση επιλογής της νέας ηγεσίας της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Ο κ. Κελέτσης αναφέρθηκε ειδικότερα στην έλλειψη προσωπικού, στα κατασκευαστικά προβλήματα του νέου κτιρίου του Αερολιμένα και στην ανάγκη λειτουργίας δεξαμενών καυσίμων ανεφοδιασμού των αεροπλάνων, τονίζοντας ότι τα συγκεκριμένα ζητήματα και οι ελλείψεις δεν επιτρέπουν τις πτήσεις τσάρτερ στο αεροδρόμιο, και, κατ΄επέκταση, λειτουργούν αρνητικά στην προσέλκυση τουρισμού στην περιοχή. «Η κυβέρνηση, μετά και την ανάληψη των καθηκόντων από τη νέα διοίκηση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (Υ. Π. Α.), θα προωθήσει την ανάπτυξη των περιφερειακών αεροδρομίων, απάντησε στον κ. Κελέτση ο αρμόδιος υπουργός, υποσχόμενος την επίλυση των θεμάτων του αερολιμένα Αλεξανδρούπολης.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/30iw9Yt
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη