Τραγικό τέλος για δύο ηλικιωμένα αδέλφια από πυρκαγιά

Τραγικό τέλος για δύο ηλικιωμένα αδέλφια από πυρκαγιά

Τραγωδία εξελίχθηκε στο Άργος, όταν δύο ηλικιωμένα αδέλφια βρέθηκαν νεκρά σε πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στην κοινότητα Πυργέλλα. Η διώροφη κατοικία κάηκε ολοσχερώς. Τα δύο ηλικιωμένα αδέρφια δεν κατάφεραν να βγουν από το σπίτι τους και βρήκαν τραγικό θάνατο.

Όπως όλα δείχνουν τα δύο αδέρφια πλήρωσαν ακριβά την επιλογή τους να ασφαλίσουν με μεταλλικές λαμαρίνες όλες τις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού, για το φόβο των κλεφτών.

Όπως δήλωσε πυροσβέστης: «Είχαν ασφαλίσει τις εξόδους, ήταν δύσκολο να βγουν και για εμάς ήταν πολύ δύσκολο να μπούμε», ενώ μία γειτόνισσα ανέφερε ότι: «Τον είχαν απειλήσει, τον είχαν χτυπήσει πολύ άσχημα», Ήταν δύο αδέρφια, έμεναν μόνοι τους. Η αδερφή του είχε κινητικά προβλήματα, ήσυχοι άνθρωποι, τι έγινε δεν ξέρω».

Η φωτιά στο εσωτερικό του σπιτιού ξέσπασε περίπου στις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Η πυρκαγιά πιθανολογείται ότι ξεκίνησε από αναμμένο τζάκι ή κάποιο θερμαντικό σώμα. Την έρευνα για τα ακριβή αίτια της φωτιάς διενεργεί το ανακριτικό της Πυροσβεστικής.

Φωτο αρχείου

Ρεπορτάζ: Σταύρος Ζορμπαλάς

Επιμέλεια: Άννα Βλαχοπαναγιώτη

Πηγή: EΡΤ

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/37oyvrp
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη