Ολυμπιακός: Πότε έρχεται ο Μπαρτζώκας στην Αθήνα

Ξεκινάει η δεύτερη… εποχή του Γιώργου Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας κόουτς αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Αθήνα για να υπογράψει και ν' αναλάβει τα καθήκοντά του στον ερυθρόλευκο πάγκο και μάλιστα την Κυριακή (12/1) είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσει και την πρώτη του προπόνηση.

Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι για συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών, με τον 54χρονο κόουτς να επιστρέφει στον Πειριά μετά το 2014, όταν δεν είχε φύγει και με τις καλύτερες συνθήκες.

Για την τρέχουσα χρονιά δεν φαίνεται να υπάρχει ελπίδα για κάτι καλό, αλλά οι Πειραιώτες θα το παλέψουν μέχρι εκεί που δεν πάει.

Η ελληνοποίηση είναι το πρώτο κομμάτι που θα κοιτάξουν οι Πειραιώτες. Ο Χαραλαμπόπουλος επέστρεψε από τον δανεισμό του στον Ιωνικό, ενώ πιθανότατα θα καταβληθούν προσπάθειες ώστε να πάει από τώρα στο ΣΕΦ και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος αγωνίζεται στη Μούρθια.



via Press24.gr https://ift.tt/2T8Zm6F
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη