Αναβλήθηκε η δίκη του Παναγιώτη Λαφαζάνη για το κίνημα «Δεν πληρώνω»

Αναβλήθηκε η δίκη του Παναγιώτη Λαφαζάνη για το κίνημα «Δεν πληρώνω»

 Αναβολή για τον Ιούνιο έλαβε η δίκη ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου του επικεφαλής του ΛΑΕ Παναγιώτη Λαφαζάνη καθώς και τριών ακόμη κατηγορουμένων, μελών του κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» για παρεμπόδιση ηλεκτρονικών πλειστηριασμών τον Μάρτιο και Απρίλιο του 2018.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε λόγω μη νόμιμης κλήτευσης ενός εκ των κατηγορουμένων ενώ από το δικαστήριο απουσίαζαν όλοι οι μάρτυρες αστυνομικοί.

Στους τέσσερις κατηγορούμενους αποδίδονται σωρεία κατηγοριών που μεταξύ άλλων αφορούν φθορές ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξης κοινής ειρήνης , σωματικές βλάβες κατά αστυνομικών και άσκηση βίας .

Τον περασμένο Νοέμβριο είχε οδηγηθεί σε αναβολή , επίσης για τον Ιούνιο, αντίστοιχη δίκη, μετά από μήνυση επενδυτικού σχήματος ,του κ. Λαφαζάνη και συγκατηγορουμένων του για παρεμπόδιση πλειστηριασμού καθώς δεν είχαν προσέλθει στο δικαστήριο μάρτυρες αστυνομικοί.



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/39R78I7
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη